De diensten van E.B. Stoffering

PROFESSIONEEL EN KWALITATIEF

046-7851431

Liefde voor woning & projectstoffering

Alleen kwalitatieve merken, weet dat u de goede keuze maakt. E.B. Stoffering is dealer van Toppoint en Abz raambekleding en Whelton shutters en houten jaloezieen. Daarnaast is E.B. Stoffering leverancier van bekende merken als Tete flooring Belakos en gerflor. Met meer dan 30 jaar ervaring levert E.B. Stoffering u langer woonplezier.

Tapijt

Een warme en sfeervolle aankleding van uw woning.

Dat heerlijke gevoel om met uw blote voeten over een heerlijk kwalitatief tapijt te lopen. Hoogpolig tapijt maakt een ruimte zacht en warm. Of wilt u juist iets strakkers? Dan kan laagpolig natuurlijk ook. E.B. Stoffering adviseert de juiste keuze voor u.

Een belangrijke onderbouwing voor het kiezen van tapijt is dat het geluiddempend is. Vindt u het ‘galmen’ in uw woonkamer? Dan kan tapijt een uitkomst bieden. Maar tapijt heeft als eerste doel vaak sfeer en warmte in een ruimte aanbrengen. Hoogpolig of laagpolig er is een ruime keuze in design en materiaal. Speciale ontwerp-wensen of juist egaal in kleur?
Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar hoe veel er gelopen wordt op het tapijt. E.B. Stofferingen levert wat aansluit op uw wensen.

gordijnen

Ruime keuze qua stoffen en inbetweens

Gordijnen in alle kleuren en soorten.

Met merken als Kobe, lifestyle, Toppoint, Jab en hsg zijn we ruim vertegenwoordigd in alle kleuren soorten gordijnen.

E.B. Stoffering biedt advies gebaseerd op meer dan 30 jaar ervaring.

Van alle stoffen zijn er ook vouwgordijnen te maken zodat uw raam bekleding precies naar keuze gemaakt kan worden.

PVC

Breng de ervaring van een houten of stenen vloer dichterbij dan ooit.

PVC vloeren worden steeds populairder. Er is dan ook een enorme keuze qua ontwerp en kleur. PVC vloeren zijn ook geschikt voor allerlei ruimtes van woonkamer naar keuken naar badkamer. Reken op een goed advies over wat het beste in uw woning past.

PVC vloeren zijn heel sterk en zijn daardoor zeer goed bestand tegen slijtage. Daarnaast heeft vocht geen invloed op PVC vloeren waardoor het heel makkelijk schoon te houden is. PVC vloeren zijn leverbaar met designs van plavuizen en allerlei soorten steen. Maar ook voor een meer landelijk gevoel met een houten structuur biedt ruime keus.

Prachtige designs en het gaat ook nog eens lang mee. Daarbij is het ook nog eens antislip waardoor PVC vloeren extra veilig zijn.

Raambekleding

Bepaal de sfeer in de ruimte met perfect gemonteerde raamdecoratie.

Raamdecoratie kent veel soorten en maten, allemaal afgestemd op uw wensen. Heeft u een idee wat u wilt? Of verwacht u een onderbouwd advies over wat het beste past bij uw woning en inrichting.

Een van de oudste raamdecoraties die we kennen is vitrage en gordijnen. Als u meer ‘body’ zoekt dan kunt u kiezen voor jaloezieën of shutters. En rolgordijnen hoeven al lang niet meer saai te zijn, denk eens aan een leuk kleurtje of motiefje. Of ga voor een variant in de vorm van duo-rolgordijnen. Plissé gordijnen passen uitstekend in een moderne woning. Vouwgordijnen bieden ook een breed scala aan mogelijkheden en passen in allerlei inrichtingen.

Gratis opmeten en advies

Met 30 jaar ervaring is het geven van goed advies een automatisme geworden. De klant staat centraal en daar doet E.B. Stoffering graag die extra stap voor. Daarom is het opmeten gratis en kunt u direct rekenen op professioneel advies.

046-7851431 info@ebstoffering.nl
arndbeheerDiensten