Gordijnen

Ruime keuze qua stoffen en inbetweens

046-7851431

Gordijnen: De finishing touch voor jouw interieur

Gordijnen zijn meer dan alleen functionele raambekleding. Ze bepalen de sfeer in jouw woning en dragen bij aan een gevoel van comfort en privacy. Met de juiste gordijnen kun je de lichtinval reguleren, warmte en kou buiten houden en een stijlvolle finishing touch creëren.

Ons assortiment gordijnen

Overgordijnen: In diverse kleuren, materialen en dessins. Perfect voor een klassieke of moderne look.
Inbetween gordijnen: Lichtdoorlatend en sfeervol. Ideaal voor privacy zonder te veel licht te blokkeren.
Vouwgordijnen: Praktisch en stijlvol. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en stoffen.

De voordelen van gordijnen

Gordijnen brengen vele voordelen met zich mee. Zo reguleren ze de privacy en lichtinval in jouw woning. Kies dus gordijnen die passen bij jouw behoeften. Niet alleen voor de visuele sfeer zijn gordijnen belangrijk, maar ze verbeteren ook de akoestiek. Gordijnen absorberen namelijk geluid en zorgen voor een rustigere sfeer. Wanneer je zuinig bent op je energieverbruik kunnen gordijnen ook een rol spelen, omdat ze warmte binnenhouden in de winter en koelte in de zomer. Maar uiteindelijk moeten gordijnen er uiteraard ook goed uitzien. Ze maken jouw interieur compleet en creëren de gewenste sfeer!

Gordijnen op maat

Wij bieden een breed scala aan gordijnen in diverse maten, kleuren en materialen. Daarnaast werken we alleen met de beste merken zoals Kobe, Toppoint Jab en HSG. Zo kunnen we altijd maatwerk bieden voor jouw gordijnen!

Vraag nu een gratis offerte aan voor gordijnen op maat bij jou thuis!

Gratis opmeten en advies

Met 30 jaar ervaring is het geven van goed advies een automatisme geworden. De klant staat centraal en daar doet E.B. Stoffering graag die extra stap voor. Daarom is het opmeten gratis en kun je direct rekenen op professioneel advies.

046-7851431 info@ebstoffering.nl
EddieGordijnen