Insectenwering

Bescherm je woning tegen ongewenste gasten

046-7851431

Insectenwering: stijlvolle bescherming tegen insecten

Zodra de warmere maanden aanbreken, komen ook de insecten tevoorschijn. Muggen, vliegen, wespen en andere ongewenste gasten vliegen graag je woning binnen. Met insectenwering houd je deze insecten buiten en geniet je ongestoord van frisse lucht en ventilatie.

Ons assortiment insectenwering

Plissé hordeuren: Stille bediening met een strak design.
Inzethorren: Eenvoudige plaatsing en optimaal resultaat.
Rolhorren: Hor die opgerold kan worden wanneer het nodig is.

De voordelen van insectenwering

De voornaamste functie van insectenwering is uiteraard het buiten houden van insecten, waardoor je comfortabel en zonder zorgen kunt genieten van de frisse buitenlucht in jouw woning. Zo bescherm je jezelf tegen muggenbeten, steken en ziektes. Dat insecten minder makkelijk binnen kunnen komen betekent ook dat je jouw meubels en planten beschermt tegen besmeuren of afbraak. Door het ventileren zonder de angst op insecten ben je ook nog eens kostenbesparend bezig, want je hoeft de airconditioning niet aan te zetten. Daarnaast is insectenwering zeer duurzaam en het gaat jarenlang mee.

Insectenwering op maat

Wij bieden een breed scala aan zonwering in diverse maten en stijlen. Zo kunnen we altijd maatwerk bieden!

Vraag nu een gratis offerte aan voor insectenwering op maat bij jou thuis!

Gratis opmeten en advies

Met 30 jaar ervaring is het geven van goed advies een automatisme geworden. De klant staat centraal en daar doet E.B. Stoffering graag die extra stap voor. Daarom is het opmeten gratis en kun je direct rekenen op professioneel advies.

046-7851431 info@ebstoffering.nl
EddieInsectenwering