De diensten van E.B. Stoffering

PROFESSIONEEL EN KWALITATIEF

046-7851431

Liefde voor woning & projectstoffering

Wij werken alleen met kwalitatieve merken. E.B. Stoffering is dealer van Toppoint, Abz raambekleding, Whelton shutters en houten jaloezieën. Daarnaast is E.B. Stoffering leverancier van bekende merken als Tete flooring, Belakos en gerflor. Met meer dan 30 jaar ervaring levert E.B. Stoffering jou langer woonplezier.

PVC vloeren

Breng de ervaring van een houten of stenen vloer dichterbij dan ooit.

PVC vloeren worden steeds populairder. Er is dan ook een enorme keuze qua ontwerp en kleur. PVC vloeren zijn ook geschikt voor allerlei ruimtes van woonkamer naar keuken naar badkamer. Reken op een goed advies over wat het beste in jouw woning past.

PVC vloeren zijn heel sterk en zijn daardoor zeer goed bestand tegen slijtage. Daarnaast heeft vocht geen invloed op PVC vloeren, waardoor het heel makkelijk schoon te houden is. PVC vloeren zijn leverbaar met designs van plavuizen en allerlei soorten steen. Maar ook voor een meer landelijk gevoel met een houten structuur biedt ruime keus.

Prachtige designs die lang meegaan. Daarbij is het ook nog eens antislip waardoor PVC vloeren extra veilig zijn.

Gordijnen

Ruime keuze qua stoffen en inbetweens

Gordijnen in alle kleuren en soorten.

Gordijnen zijn meer dan alleen functionele raambekleding. Ze bepalen de sfeer in jouw woning en dragen bij aan een gevoel van comfort en privacy. Met de juiste gordijnen kun je de lichtinval reguleren, warmte en kou buiten houden en een stijlvolle finishing touch creëren.Met merken als Kobe, Toppoint, Jab en HSG zijn we ruim vertegenwoordigd in alle kleuren soorten gordijnen. Van alle stoffen zijn er ook vouwgordijnen te maken, zodat jouw raam bekleding precies naar keuze gemaakt kan worden.

Zonwering

Bepaal de sfeer in de ruimte met perfect gemonteerde raamdecoratie/zonwering.

Zonwering is een effectieve manier om je woning te beschermen tegen de zon. Het houdt warmte en UV-straling buiten, waardoor je interieur koeler en comfortabeler blijft. Bovendien vermindert zonwering de kans op verkleuring van meubels en vloeren.

Insectenwering

Bescherm jouw woning tegen ongewenste gasten

Zodra de warmere maanden aanbreken, komen ook de insecten tevoorschijn. Muggen, vliegen, wespen en andere ongewenste gasten vliegen graag je woning binnen. Met insectenwering houd je deze insecten buiten en geniet je ongestoord van frisse lucht en ventilatie.

Tapijt & Vinyl

Een warme en sfeervolle aankleding van jouw woning.

Dat heerlijke gevoel om met jouw blote voeten over een heerlijk kwalitatief tapijt te lopen. Hoogpolig tapijt maakt een ruimte zacht en warm. Of wil je juist iets strakkers? Dan kan laagpolig natuurlijk ook. E.B. Stoffering adviseert je voor de juiste keuze.

Een belangrijke onderbouwing voor het kiezen van tapijt is dat het geluiddempend is. Vind je het ‘galmen’ in jouw woonkamer? Dan kan tapijt een uitkomst bieden. Maar tapijt heeft als eerste doel vaak sfeer en warmte in een ruimte aanbrengen. Hoogpolig of laagpolig er is een ruime keuze in design en materiaal. Speciale ontwerp-wensen of juist egaal in kleur?
Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar hoe veel er gelopen wordt op het tapijt. E.B. Stofferingen levert wat aansluit op jouw wensen.

Gratis opmeten en advies

Met 30 jaar ervaring is het geven van goed advies een automatisme geworden. De klant staat centraal en daar doet E.B. Stoffering graag die extra stap voor. Daarom is het opmeten gratis en kun je direct rekenen op professioneel advies.

046-7851431 info@ebstoffering.nl
arndbeheerDiensten