Onze merken

WIJ WERKEN ALLEEN MET DE BESTE MERKEN

046-7851431

Professionaliteit en kwaliteit, al meer dan 30 jaar lang

E.B. Stoffering werkt veilig, doelmatig en streeft naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Daarom werken wij zelf altijd met de beste merken in vloeren, stof, gordijnen, tapijten en zonwering. Zo ben je verzekerd van goede service en het beste eindresultaat!

Kobe

Gordijnen

Kobefab International B.V. is een Nederlandse groothandel in interieurstoffen en wandbekleding voor zowel de residentiële – als de projectmarkt, met KOBE, ESSENTE en ESSENTIALS by KOBE als merken. Het vertegenwoordigt KOROSEAL Interior Products in Europa met een breed scala aan wandbekleding.

Kobe’s collecties bevatten een mooie balans tussen praktische stoffen die passen in meerdere interieurstijlen en unieke ‘statement pieces’. De look & feel, kleuren en innovatieve combinaties van garens en weeftechnieken spelen een centrale rol.

Jab

Gordijnen, Zonwering

De meubelstoffen en gordijnstoffen van Jab zijn zeer stijlvol en staan bekend om de sfeercreatie binnen het interieur. Dit familiebedrijf dat staat voor stijlvol leven en wordt geassocieerd met fijne stoffen sinds 1946. Ze hebben showrooms en locaties over de hele wereld.

Toppoint

Gordijnen, Zonwering, Insectenwering

Toppoint is onderdeel van een internationaal opererend bedrijf Seppl BV met meerdere vestigingen in Nederland. Ze zijn gespecialiseerd in de productie en verkoop van raamdecoratie. Ze hebben een grote passie voor interieurtrends en vormgeving met focus om tot de best mogelijke raamoplossingen te komen.

Het Stoffen Gilde

Gordijnen, Zonwering

Het Stoffen Gilde (HSG), gevestigd in Rhenen, is een groothandel in raambekleding met meer dan 30 jaar ervaring. Ze werken samen met goede fabrikanten/leveranciers door heel Europa, waardoor ze raambekleding kunnen leveren door het hele land voor woning- en projectinrichting.

Style by ABZ

Zonwering

Style by ABZ is al meer dan 50 jaar een innovatieve en betrouwbare partner in de Nederlandse raamdecoratie. Hun raamdecoratie is gebaseerd op hoogwaardige onderdelen van Hunter Douglas, waarbij ook Luxaflex, Multisol en Sunway behoren. De producten worden exact op maat gemaakt en biedt stijlvolle looks en kleuren voor uw woning.

Belakos

PVC vloeren, Vloerbedekking

Het duidelijke fundament van Belakos is gevestigd in 1960 en dit zetten ze nog altijd voort. Vanuit liefde voor duurzaam, kwaliteit en écht. Het zijn niet zomaar vloeren, het is jouw vloer. Al dik 60 jaar is Belakos een begrip in de Nederlandse huiskamers en in de Europese vloerenbranche.

Tarkett

PVC vloeren, Vinyl, Vloerbedekking

Bij Tarkett geloven in ze in een mooiere wereld door te luisteren naar de mens en de aarde. Al meer dan 140 jaar ontwikkelen ze vloeren van topkwaliteit die niet alleen de wereld mooier maken, maar ook hun visie uitdragen op natuur en milieu. Ze hebben hunzelf bewezen door de ultieme klantervaring te bieden en steeds opnieuw innovatieve vloeroplossingen te bedenken voor een breed scala aan segmenten.

Floer

PVC vloeren

Floer heeft oog voor detail. Hun pvc vloeren zijn kwalitatief hoogstaand en prachtig om te zien. Floer is het enige echte Nederlandse vloeren merk, gespecialiseerd in de productie van A-kwaliteit eiken houten lamel parket vloeren en visgraat parket vloeren. Ze produceren hun eiken vloeren geheel zelf in hun fabriek in Noord-Nederland.

Novilon

Vinyl

Forbo Novilon staat voor een collectie van prachtige en inspirerende vinyl vloeren in diverse designs, zoals hout, steen, cement en tegels. Novilon is een comfortabele vloer, prettig om op te leven, geluid absorberend en lekker warmte vasthoudend.

Brink & Campman

Traplopers

Bij Brink & Campman maken ze al 125 jaar vloerkleden, welke zijn ontstaan uit een combinatie van creativiteit, ambacht en duurzaamheid. Het grootste deel van van hun vloerkleding wordt geproduceerd in hun fabriek in Lichtenvoorde, waar ze perfect zicht hebben op de verschillende productieprocessen die zo belangrijk zijn om het kwalitatief hoogwaardige resultaat te waarborgen. Hun liefde voor mooie garens en de eindeloze mogelijkheden hiermee motiveren ze keer op keer om de meest unieke en vernieuwende vloerkleden te ontwerpen en te maken.

Wehlton

Shutters

Kennis, ervaring en een mooi product, gecombineerd met plezier in wat ze doen en humor; daarvoor staat Wehlton. Het bedrijf is begonnen in 2014, maar al echte experts in maatwerk van houten raambekleding. Ze maken collecties waarmee jij echt het verschil maakt!

Gratis opmeten en advies

Met 30 jaar ervaring is het geven van goed advies een automatisme geworden. De klant staat centraal en daar doet E.B. Stoffering graag die extra stap voor. Daarom is het opmeten gratis en kun je direct rekenen op professioneel advies.

046-7851431 info@ebstoffering.nl
EddieOnze Merken