Over E.B. Stoffering

STAAT GARANT VOOR KWALITATIEF GOEDE PRODUCTEN

046-7851431

Professionaliteit en kwaliteit, al meer dan 30 jaar lang

E.B. Stoffering werkt veilig, doelmatig en streeft naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Door de uitgebreide vakkennis worden jouw woonwensen perfect uitgevoerd. De ontwikkeling staat nooit stil door het volgen van opleidingen en cursussen. Ook bezoekt E.B. Stoffering regelmatig vakbeurzen om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste trends.

Over mij

Meer over Eddie Brinkerink

Vanaf de opleiding ‘Leerling Stoffeerder’ en ‘Stoffeerder’ voortgezet in de jaren 90, beoefen ik het vak met veel plezier.

Kwaliteit is de kern voor mij en voor iedere vraag van de klant is een passende oplossing. Ik bezoek regelmatig vakbeurzen met de nieuwste trends. Daarbij volg ik ook regelmatig vakgerichte vervolgopleidingen en -cursussen zodat mijn vakkennis actueel blijft.

Door jarenlange ervaring heb ik inmiddels veel kennis van het vakmanschap opgebouwd. Samen met jouw woonwensen en mijn vakkennis komen we tot de beste woonsfeer bij jou thuis.

Met meer dan 30 jaar ervaring durf ik mijzelf een echte professional in de woonbranche te noemen. Je kunt bij mij rekenen op een ‘no nonsense aanpak’ op een veilige en kwalitatieve manier.

Ik ben dealer van Abz raambekleding, Whelton shutters, houten jaloezieën en leverancier van bekende merken als Toppoint, Kobe en Hsg.

Gratis opmeten en advies

Met 30 jaar ervaring is het geven van goed advies een automatisme geworden. De klant staat centraal en daar doet E.B. Stoffering graag die extra stap voor. Daarom is het opmeten gratis en kun je direct rekenen op professioneel advies.

046-7851431 info@ebstoffering.nl
arndbeheerOver