Over E.B. Stoffering

STAAT GARANT VOOR KWALITATIEF GOEDE PRODUCTEN

046-7851431

Professionaliteit en kwaliteit, al meer dan 30 jaar lang

E.B. Stoffering werkt veilig, doelmatig en streeft naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Door de uitgebreide vakkennis worden uw woonwensen perfect uitgevoerd. De ontwikkeling staat nooit stil door het volgen van opleidingen en cursussen. Ook bezoekt E.B. Stoffering regelmatig vakbeurzen om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste trends.

Over mij

Meer over Eddie Brinkerink

Vanaf de opleiding leerling stoffeerder en stoffeerder voortgezet in de jaren 90 beoefen ik het vak met veel plezier.

Kwaliteit is de kern voor mij en voor iedere klant vraag is een passende oplossing. Ik bezoek regelmatig vakbeurzen met de nieuwste trends. Daarbij volg ik ook regelmatig vakgerichte vervolg opleidingen en cursussen zodat mijn vakkennis actueel blijft.

Door de jarenlange ervaring heb ik inmiddels een grote kennis van het vakmanschap opgebouwd. Samenwerkend met uw woonwensen en mijn vakkennis komen we tot de beste woonsfeer bij u thuis.

Met meer dan 30 jaar ervaring durf ik mijzelf een echte professional in de woonbranche te noemen. U kunt bij mijn rekenen op een ‘no nonsense aanpak’ op een veilige en kwalitatieve manier.

Ik ben dealer van Abz raambekleding en Whelton shutters en houten jaloezieen en leverancier van bekende merken als Toppoint, Kobe en Hsg.

Gratis opmeten en advies

Met 30 jaar ervaring is het geven van goed advies een automatisme geworden. De klant staat centraal en daar doet E.B. Stoffering graag die extra stap voor. Daarom is het opmeten gratis en kunt u direct rekenen op professioneel advies.

046-7851431 info@ebstoffering.nl
arndbeheerOver