PVC vloeren

Breng de ervaring van een houten of stenen vloer dichterbij dan ooit

046-7851431

PVC vloeren: de perfecte vloer voor jouw woning

PVC vloeren zijn een populaire keuze voor woningbezitters die op zoek zijn naar een stijlvolle, duurzame en onderhoudsvriendelijke vloer. PVC vloeren zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, dessins en maten, waardoor er altijd een vloer is die perfect bij jouw interieur past.

PVC vloeren in alle soorten en maten

Plak PVC: Wordt verlijmd aan de ondervloer. Ideaal voor vloerverwarming.
Visgraat PVC: Een klassieke en stijlvolle vloer.
Tegel PVC: De uitstraling van tegels, maar de voordelen van PVC.

De voordelen van PVC vloeren

Het is niet voor niets dat PVC vloeren erg populair zijn onder woningbezitters. Ze zijn zeer slijtvast en onderhoudsvriendelijk, waardoor ze lang meegaan. Daarbij zijn ze ook waterbestendig, hygiënisch en stofvrij. Ook het installeren is eenvoudig.

Dat zijn dan de voornaamste praktische zaken, maar een PVC vloer is daarnaast gewoon een mooie oplossing voor uw vloer. Ze zijn warm en comfortabel onder de voeten, maar passen vooral ook bij veel stijlen.

PVC vloeren op maat

Wij bieden een breed scala aan PVC vloeren in diverse kleuren, dessins en maten. Zo kunnen wij altijd maatwerk aanbieden!

Vraag nu uw gratis offerte aan voor een PVC vloer op maat!

Gratis opmeten en advies

Met 30 jaar ervaring is het geven van goed advies een automatisme geworden. De klant staat centraal en daar doet E.B. Stoffering graag die extra stap voor. Daarom is het opmeten gratis en kun je direct rekenen op professioneel advies.

046-7851431 info@ebstoffering.nl
EddiePVC vloeren