Tapijt & Vinyl

Een warme en sfeervolle aankleding van uw woning

046-7851431

Professionaliteit en kwaliteit, al meer dan 30 jaar lang

Wilt u ook dat heerlijke gevoel om met uw blote voeten over een heerlijk kwalitatief tapijt te lopen? Dat kan! Een tapijt is meer dan alleen een vloerbedekking. Het kan een ruimte sfeer, warmte en comfort geven. Met de juiste tapijt kun je de stijl van jouw interieur versterken en een unieke sfeer creëren.

Ons assortiment tapijt en vinyl

Laagpolige tapijten: Stijlvol tapijt dat past bij elk interieur.
Hoogpolige tapijten: Zacht, dik en lekker comfortabel tapijt.
Tapijttegels: Tapijt met de uitstraling van tegels.

De voordelen van tapijten

Een tapijt brengt uiteraard sfeer en comfort in huis. Jouw woning krijgt meteen een warme ambiance. Maar wist je ook dat tapijten geluid absorberen en daarom de akoestiek verbeteren? Ze houden zelfs warmte vast in de winter en koelte in de zomer. Lekker isolerend dus!

Je vloer is ook maar al te blij met een mooi tapijt, want zo blijft de vloer beschermt tegen krassen en slijtage. Voor jezelf is het ook een stuk veiliger, want tapijten zorgen voor een betere grip en verminderen het risico op vallen. Mooi, duurzaam en veilig dus!

Carpetten op maat

Wij bieden een breed scala aan tapijten in diverse kleuren, dessins en maten. Zo kunnen wij altijd maatwerk aanbieden!

Vraag nu een gratis offerte aan voor een tapijtvloer op maat bij jou thuis!

Gratis opmeten en advies

Met 30 jaar ervaring is het geven van goed advies een automatisme geworden. De klant staat centraal en daar doet E.B. Stoffering graag die extra stap voor. Daarom is het opmeten gratis en kun je direct rekenen op professioneel advies.

046-7851431 info@ebstoffering.nl
EddieTapijt & Vinyl