Zonwering

Bepaal de sfeer in de ruimte met perfect gemonteerde raambekleding/zonwering

046-7851431

Zonwering: bescherm jouw woning tegen de zon

Zonwering is een effectieve manier om je woning te beschermen tegen de zon. Het houdt warmte en UV-straling buiten, waardoor je interieur koeler en comfortabeler blijft. Bovendien vermindert zonwering de kans op verkleuring van meubels en vloeren.

Ons assortiment zonwering

Plissé gordijnen: Passen uitstekend in een moderne woning.
Shutters: Klassieke zonwering met een uitstraling.
Rolgordijn: Volledige verduistering en optimale privacy.
Vouwgordijnen: Passen in allerlei interieurs.
Jaloezieën: Horizontale of verticale lamellen voor binnen.
Houten Jaloezieën: De perfecte combinatie van sfeer en privacy.

De voordelen van zonwering

Het voornaamste voordeel van zonwering zit natuurlijk al in de naam. Het beschermt je woning tegen de zon en de bijkomende warmte en UV-straling. Dit betekent dat je woning koeler blijft en je interieur minder snel zal verkleuren. Daarnaast biedt het privacy en beschermt het je tegen pottenkijkers, maar wist je ook dat zonwering geluid absorbeert en zorgt voor een rustige sfeer? Het absorbeert niet alleen geluid, maar houdt ook nog eens warmte buiten in de zomer en binnen in de winter. Dat is weer goed voor jouw energierekening. Voordelen genoeg dus!

Zonwering op maat

Wij bieden een breed scala aan zonwering in diverse maten, kleuren en materialen. Zo kunnen we altijd maatwerk bieden voor jouw zonwering!

Vraag nu een gratis offerte aan voor zonwering op maat bij jou thuis!

Gratis opmeten en advies

Met 30 jaar ervaring is het geven van goed advies een automatisme geworden. De klant staat centraal en daar doet E.B. Stoffering graag die extra stap voor. Daarom is het opmeten gratis en kun je direct rekenen op professioneel advies.

046-7851431 info@ebstoffering.nl
EddieZonwering